top of page
zonnepanelen

INSTALLATIE VAN ZONNEPANELEN EN LAADPALEN IN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN

PLAATSING EN ONDERHOUD VAN ZONNEPANELEN

Met de energiefacturen die de pan uit swingen, zijn steeds meer mensen op zoek naar een zuinige manier van verwarmen of om de woning van elektriciteit te voorzien. In tijden waar duurzaamheid centraal staat, is hernieuwbare energie de oplossing. Daarom is investeren in zonnepanelen een optie die u op zijn minst moet overwegen indien u in de toekomst niet alleen duurzaam wilt wonen, maar ook uw energiekosten wilt verlagen.

M-Tech in Kortrijk is een specialist op het vlak van het installeren van zonnepanelen. Als expert kiezen we ook voor gereputeerde merken als Solar edge, SMA en AlphaESS. Zo zijn we zelfs gecertificeerd installateur van Solar edge. Onze installateurs plaatsen zonnepanelen op alle types van daken en bekijken graag de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf. 

lines.png

LAADPALEN EN THUISBATTERIJ

Elektriciteit opwekken is één ding, maar wat als u dagen zonder zon zit? Dat betekent niet dat u geen elektriciteit meer heeft. Zo raden we onze klanten steeds aan om een thuisbatterij te kopen waarop u alle stroom kunt opslaan. Op die manier kunt u evenveel verbruiken, zelfs wanneer er geen zon is. Ook nu de elektrische wagen steeds meer in opkomst is, krijgen we steeds meer vragen over de mogelijkheden om deze op te laden met zonnepanelen. Laad uw wagen duurzaam op door het plaatsen van een laadpaal in of bij uw woning. Zo tankt u uw voertuig met ‘gratis energie’ dankzij de keuze voor hernieuwbare energie.

laadpaal elektrische wagen

HEEFT U INTERESSE IN HET PLAATSEN VAN ZONNEPANELEN, HET INSTALLEREN VAN EEN LAADPAAL OF THUISBATTERIJ?

Vraag ons om een offerte. 

lines.png
bottom of page