top of page
airco in woonkamer

PROFESSIONELE INSTALLATEUR VAN WARMTEPOMPEN EN AIRCOSYSTEMEN IN WEST- EN OOST-VLAANDEREN

VOOR DE IDEALE TEMPERATUUR IN UW WONING

De laatste jaren is duidelijk geworden dat zomers erg heet kunnen zijn en de winters vaak een diepe winterprik bieden. Waarom zou u in uw eigen woning moeten zweten of bibberen? Tegenwoordig biedt de technologie zoveel oplossingen die zuinig en milieuvriendelijk zijn waardoor u de temperatuur in uw woning of bedrijf altijd op peil houdt. Zo kunt u kiezen voor een aircosysteem. Deze koelt niet alleen uw leefruimtes af tijdens de warme zomerdagen, maar kan uw woning of bedrijf ook opwarmen. Tegelijk kunnen deze ook de lucht in de ruimtes zuiveren voor nog meer comfort. Met het plaatsen van een aircosysteem investeert u in een aangenamer en gezonder woonklimaat.

lines.png

INSTALLEREN EN HERSTELLEN VAN AIRCOSYSTEMEN EN WARMTEPOMPEN

M-Tech in Kortrijk is een specialist in het installeren van aircosystemen. Onze specialisten komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf. Niet alleen bieden we een uitstekende service met een vlotte en snelle installatie van de airco, maar ook achteraf mag u op ons rekenen voor eventuele herstellingen.

M-Tech is bovendien gespecialiseerd in het installeren van warmtepompen. Door te kiezen voor een warmtepomp profiteert u van warm en koud water opgewekt met zonne-energie. Dat is een milieuvriendelijke en zuinige manier van verwarmen! Ook voor het verwarmen van uw woning is een warmtepomp een waardig alternatief voor de airco. Bij M-Tech werken we steeds met betrouwbare merken zoals Daikin en Panasonic. Zo profiteert u jarenlang zonder extra kosten van een lage energiefactuur terwijl u geniet van aangenaam comfort in alle seizoenen. 

installatie warmtepomp

WENST U MEER INFORMATIE OVER DE INSTALLATIE VAN AIRCO’S EN WATERPOMPEN?

Neem contact met ons op of vraag een offerte.

lines.png
bottom of page