top of page
koelcel

EXPERT IN HET AANBIEDEN VAN OPLOSSINGEN VOOR KOELTECHNIEKEN IN KORTRIJK

INSTALLATIE VAN KOELMEUBELEN

Op zoek naar een expert die u technische oplossingen biedt voor koelruimtes, om voorwerpen of producten af te koelen en koel te houden? M-Tech is gespecialiseerd in koeltechnieken en helpt u graag met het plaatsen van koel- en vriesinstallaties. Als bedrijf of horecazaak mag u op ons rekenen voor een oplossing op maat. Of u nu op zoek bent naar een koelcel, koeltoonbank, een barkast of een ijsjesmachine.

Onze experts luisteren naar uw noden en gaan op zoek naar de passende oplossing voor u. Onze koeltechnieken zijn geschikt voor residentiële, commerciële en industriële klanten. Onze installaties onttrekken warmte door een koelmiddel in de verdamper van de machine toe te voegen. 

lines.png

ONDERHOUD EN HERSTEL VAN KOELMACHINES

Werkt uw koelcel, toonbank of vriesinstallatie niet meer naar behoren? Dan is er vaak geen tijd te verliezen om te voorkomen dat uw producten slecht worden. Ons team bij M-Tech in Kortrijk begrijpt perfect hoe dringend een herstelling kan zijn. Daarom zijn we steeds bereikbaar en komen we zo snel mogelijk langs om het probleem te herstellen. Zo voorkomt u dat uw installatie niet zuinig werkt of u uw inventaris verliest. Om defecten aan uw koelmachines te voorkomen, raden we aan om een regelmatig onderhoud te plannen. Ook hiervoor mag u rekenen op het team van M-Tech. We voeren onderhoud bij koelinstallaties uit in regio West- en Oost-Vlaanderen. Dankzij onze uitstekende service zijn we bij veel bedrijven een deskundige en betrouwbare langetermijnpartner in koeltechnieken. 

koelruimte met koeltechniek

HEEFT U VRAGEN OMTRENT KOELTECHNIEKEN?

Neem contact op met onze experts voor meer advies. 

lines.png
bottom of page