ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Op zoek naar een elektricien in de ruime regio van West-Vlaanderen? M-Tech contacteren! Zowel kleine als grote elektriciteitswerken kunnen we aan en we zorgen voor een vakkundige en snelle oplevering. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ook bedrijven en ondernemingen helpen we met plezier verder en bieden we een vlekkeloze service. 

Elektriciteitswerken van A tot Z 

Bij M-Tech staan we zowel in voor kleine projecten, als voor totaalprojecten op het vlak van elektriciteit. Bekabeling, zekeringskasten, verlichting, stopcontacten, … Onze ervaren elektriciens weten er raad mee en zorgen voor een professionele en betaalbare oplossing voor al uw elektriciteitswerken in de regio Kortrijk. 

Het keuren van uw elektriciteit (AREI) 

Wanneer u bouwt of renoveert moet u uw nieuw aangelegde elektrische installatie laten keuren voor u deze gebruikt. Wij maken uw elektrische installatie keuringsklaar waarna deze door een erkend keuringsorganisme erkend kan worden. U mag er zeker van zijn: uw elektrische installatie voldoet tot in de kleinste details aan de normen. Indien gewenst regelen wij deze keuring voor u, weer een zorg minder. 

Verlichting 

Met plezier stellen we een lichtplan voor u op en werken we dit voor u uit. Zowel voor binnen- als buitenverlichting kunt u bij ons terecht. We hebben een ruime keuze aan armaturen van toonaangevende merken.

Dé elektricien in de regio Kortrijk 

De voorbije jaren hebben we al heel wat elektriciteitswerken in eigen streek mogen uitvoeren. We zijn dan ook uitgegroeid tot dé elektricien in de ruime regio van Kortrijk. Zelf de kracht van ons ervaren team ervaren en nood aan elektriciens met kennis van zaken? Contacteer ons en we komen met plezier bij u langs.   Airco Kortrijk Elektricien

Contacteer M-Tech