AIRCO'S 

Het hele jaar door zorgen de airco's voor de ideale temperatuur en comfort in jullie woning, winkel, atelier, bureau,... . Iedereen weet dat in de zomer een airco voor de nodige verkoeling zorgt, maar tijdens de winter kan je deze ook gebruiken om te verwarmen. Ook zijn er airco's met een luchtzuiverende functie ideaal voor in publiektoegankelijke ruimtes. 


Zowel voor particulieren als kmo’s

Bij M-Tech installeren we airco’s bij zowel particulieren als kmo’s. Onze installateurs zorgen voor een snelle plaatsing in de regio West-Vlaanderen en achteraf staan we met plezier in voor het onderhoud. Ook grotere projecten kunnen we zonder probleem aan.

Verschillende aircosystemen mogelijk

Afhankelijk van uw noden en de situatie zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Wij installeren airco’s en gaan steeds voor de meest performante oplossing op maat. Zo geniet u optimaal van uw investering zonder overbodig energie verbruik.

Installeren of herstellen van uw airco 

Nood aan airco in de regio West-Vlaanderen? Wij komen met plezier ter plaatse, zodat we u op maat kunnen adviseren. Vervolgens krijgt u van ons een gedetailleerde offerte voor de installatie van uw aircosysteem. Eens de installatie van uw airco is gebeurd, kunt u rekenen op onze uitstekende service na verkoop.    Airco Kortrijk Elektricien

Contacteer M-Tech